VIRKSOMME ORD
VIRKSOMME ORD
VIRKSOMME ORD

Arvid Hansen

f. 1894, d. 1966 | Norges Kommunistiske Parti

Denne artikkelen omhandler motstandsmannen. For forfatteren, se Arvid Hanssen. For NKP-politikeren, se Arvid G. Hansen. .mw-parser-output .wb-edithandle{display:none;padding-left:0.5em}.mw-parser-output .wd-editable-show .wb-edithandle{display:inline}.mw-parser-output .wd-editable-hide .wb-edithandle{display:none}.mw-parser-output table.infoboks{float:right;border:1px solid #aaa;padding:3px;margin:0.5em 0em 1em 1em;background-color:#f9f9f9;vertical-align:top;text-align:left;font-size:88%}.mw-parser-output table.infoboks tr.overskrift th{text-align:center;font-weight:bold;font-size:larger;border:none}.mw-parser-output table.infoboks tr.bilde td{background-color:#fff;text-align:center;vertical-a Wikipedia


1928

Tvers gjennem loven
Oslo byrett, 13. juli 1928


Les om Arvid Hansen i Wikipedia